Ένα νέο πρόσωπο για την Nissan

Γράφτηκε από  Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018 08:53

 

Η ανακοίνωση έγινε στην Παγκόσμια Έδρα της Nissan στη Γιοκοχάμα, σηματοδοτώντας μία από τις πρώτες εμφανίσεις της Osaka στην Ιαπωνία από την στιγμή που κέρδισε τον τίτλο, στις 8 Σεπτεμβρίου.

Οπλισμένη με τα πανίσχυρα groundstokes και το δυνατό σερβίς της, η Οσάκα έγινε ο πρώτη Ιαπωνίδα αθλήτρια του τένις που κέρδισε στο γυναικείο singles Grand Slam. Γεννημένη στην Ιαπωνία από Ιαπωνίδα μητέρα και πατέρα με καταγωγή από την Αϊτή και την Αμερική, μετακόμισε στις Η.Π.Α. όταν ήταν 3 ετών και αγωνίζεται για την Ιαπωνία.

"Αυτή η εβδομάδα ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα και είναι τόσο μεγάλη η τιμή που εκπροσωπώ την Ιαπωνία και τη Nissan στην παγκόσμια σκηνή", δήλωσε η Οσάκα. “Συνεργάζομαι με τη Nissan λόγω του ισχυρού της Ιαπωνικού DNA και του παγκόσμιου ανταγωνιστικού της πνεύματος. Η μάρκα προκαλεί πάντα τις προσδοκίες μας και ανυπομονώ να μεταφέρω το όραμά της για μια ενθουσιώδη οδήγηση, σε νέα ακροατήρια, σε όλο τον κόσμο."

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, η Οσάκα θα εμφανιστεί σε παγκόσμιες προωθητικές και διαφημιστικές καμπάνιες για τη Nissan και η Nissan θα υποστηρίξει τις δραστηριότητές της ως τενίστριας, συμπεριλαμβανομένης της παροχής αυτοκινήτων της μάρκας, για τις μετακινήσεις της.

"Με ένα συνδυασμό στιβαρότητας και χάριτος, η Naomi Osaka δεν φοβάται να τα βάλει τις καλύτερες παίκτριες του τένις και να κερδίσει", δήλωσε η Asako Hoshino, ανώτερη αντιπρόεδρος της Nissan Motor Co. Ltd. "Πρόκειται για το ίδιο πνεύμα επιδόσεων που έχει ενσωματώσει και η Nissan σε όλη την ιστορία της και που εκφράζεται πρόσφατα από το Nissan LEAF, το οποίο, κόντρα στις πιθανότητες, έμελε να γίνει το πρώτο σε πωλήσεις, αμιγώς ηλεκτροκίνητο όχημα στον κόσμο. Και ακριβώς όπως η Naomi, η Nissan μόλις αρχίζει."

Σχετικά Άρθρα