Η Nissan επεκτείνει την παραγωγή του NAVARA στην Λατινική Αμερική.

Γράφτηκε από  Πέμπτη, 02 Αυγούστου 2018 00:08

Η επέκταση του παγκόσμιουαποτυπώματος” παραγωγής της Nissan, στο εργοστάσιο Santa Isabel της Συμμαχίας στην Κόρδοβα, αποτελεί βασικό ορόσημο για την εταιρεία. Και αυτό γιατί η Nissan, ανακοίνωσε ένα μεσοπρόθεσμο πλάνο αύξησης πωλήσεων των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων (LCVs) κατά 40% παγκοσμίως, μέχρι το 2022.

Το NAVARA είναι γνωστό ως Nissan Frontier στη Νότια Αμερική και διατίθεται σε 38 αγορές, στην ευρύτερη περιοχή. Χάρη στην παγκόσμια δημοτικότητά του, το μοντέλο κατασκευάζεται σε παραγωγικές εγκαταστάσεις στην Ισπανία, την Κίνα, το Μεξικό, την Ταϊλάνδη και τώρα στην Αργεντινή.

"Με περισσότερους από 15 εκατομμύρια ιδιοκτήτες pickup της Nissan σε 180 χώρες, τα φορτηγά είναι ένα αυξανόμενο τμήμα της αγοράς σε όλο τον κόσμο, αποτελώντας μια ιδιαίτερη δύναμη για τη Nissan", δήλωσε ο Ashwani Gupta, ανώτερος αντιπρόεδρος επιχειρηματικών δραστηριοτήτων για LCV της Nissan.

Όλο και περισσότερο, τα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα της Nissan αποτελούν την προτιμώμενη επιλογή για το αγοραστικό κοινό, λόγω της αυθεντικής ικανότητάς τους, όπως και της άνεσης που προσφέρουν εντός και εκτός δρόμου. Η συνεχιζόμενη εστίαση της εταιρείας στο όραμα Nissan Intelligent Mobility, παρέχει ένα επιπλέον επίπεδο πρωτοπορίας με προηγμένες τεχνολογίες που είναι διαθέσιμες στο NAVARA.

Με περισσότερα από 80 χρόνια εμπειρίας στην σχεδίαση, ανάπτυξη και κατασκευή φορτηγών και λοιπών ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, η Nissan έχει κερδίσει μια αξιοζήλευτη φήμη στα pickups που είναι συνώνυμη με την αντοχή και την ικανότητα. Ένα στα έξι οχήματα Nissan που πωλούνται παγκοσμίως, είναι ένα ελαφρύ επαγγελματικό όχημα.

Ένα ακόμα βασικό στοιχείο της φιλόδοξης περιφερειακής στρατηγικής της Nissan, είναι να καταστεί ένα από τα τρία κορυφαία εμπορικά σήματα των οχημάτων που κυκλοφορούν στη Λατινική Αμερική. Η επένδυση ύψους 600 εκατομμυρίων δολαρίων στην εργοστάσιο της Κόρδοβα, αναμένεται να δημιουργήσει έως 3.000 νέες θέσεις εργασίας, με ικανότητα παραγωγής 70.000 οχημάτων ετησίως για την Συμμαχία.


Σχετικά Άρθρα

 • Το Nissan GT-R50 από την Italdesign, θα εκτεθεί στο Nissan Crossing

  Το Nissan GT-R50 από την Italdesign, η απόλυτη “έκφραση” του supercar Nissan GT-R, θα εκτεθεί για περιορισμένο χρονικό διάστημα στο Nissan Crossing, στην Ginza του Τόκιο.

 • Η αγωνιστική ομάδα της ESM, σε συνεργασία με τη Nissan, επιδιώκει να επαναλάβει τη νίκη στο Petit Le Mans.

  H ESM που τροφοδοτείται από το κινητήριο σύνολο της Nissan, θα επιδιώξει να επαναλάβει την νίκη της στο Petit Le Mans αυτή την εβδομάδα, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος IMSA WeatherTech SportsCar - Petit Le Mans, στην πίστα του Road Atlanta.

 • Nissan Ultimate Service ΤΙΤΑΝ

  Η Nissan και ο Ερυθρός Σταυρός δημιούργησαν το Ultimate Service ΤΙΤΑΝ, μια κινητή μονάδα επιτελικής διαχείρισης και προσφοράς πρώτων βοηθειών, εξοπλισμένη με το απαραίτητο ιατροφαρμακευτικό υλικό σε περίπτωση αντιμετώπισης καταστροφών.

 • Nissan Intelligent Mobility στην Κίνα

  Η Nissan πραγματοποίησε μια τελετή έναρξης για το Nissan Intelligent Mobility Tour, το μεγαλύτερο κέντρο ευφυών τεχνολογικών εμπειριών στην Κινεζική αυτοκινητοβιομηχανία.

 • Νέο Nissan LEAF:

   

  Ένα χρόνο μετά οδηγεί την κούρσα πωλήσεων των ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων στην Ευρώπη.