Το ανερχόμενο αστέρι της McLaren δείχνει την οδηγική απόλαυση που προσφέρει η νέα McLaren Elva

Η Pagani Automobili ανακοίνωσε την κατασκευή μιας νέας ψηφιακής πλατφόρμας με την ονομασία Pagani L.E.O., η οποία έχει την δυνατότητα ελέγχου και παρακολούθησης δεδομένων, ικανή για απομακρυσμένη διάγνωση και πρόβλεψη για την συντήρηση του αυτοκινήτου από απόσταση.

Η BMW M4 Competition x Kith με μοναδικές σχεδιαστικές λεπτομέρειες και στιλιστικά στοιχεία, θα κατασκευαστεί σε περιορισμένο αριθμό 150 μονάδων ενώ οι προ-παραγγελίες ξεκίνησαν από τις 23 Οκτωβρίου.

Ένα ονειρικό ξεκίνημα για το ID.3 στην Ελλάδα, με πέντε αστέρια στις δοκιμές πρόσκρουσης του Euro NCAP, του ανεξάρτητου οργανισμού που εξετάζει και βαθμολογεί κάθε νέο μοντέλο, για την ασφάλεια που παρέχει.

Για να γιορτάσει το καινοτόμο πνεύμα που έφερε στη ζωή το αμιγώς ηλεκτρικό coupé crossover Nissan Ariya, η Nissan αποκαλύπτει το ταξίδι της ανακάλυψης με την ανείπωτη σχεδιαστική ιστορία του Ariya, που ονομάζει Horizon.

Μετά το Clio Hybrid, τα Captur και Megane Sports Tourer Plug-In Hybrid, η Renault διευρύνει τη γκάμα των υβριδικών της, παρουσιάζοντας τρία νέα μοντέλα εφοδιασμένα με αυτή την εκπληκτική τεχνολογία.

Η Ford ανακοίνωσε εχθές μία σειρά αναβαθμίσεων για το δημοφιλές Transit Connect, το οποίο προσφέρει τη χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου στην κατηγορία και, για πρώτη φορά, μια έκδοση με ωφέλιμο φορτίο 1 τόνου.

Ένα ολοκαίνουργιο SUV, κατασκευασμένο για αστικές περιπέτειες

Το εντυπωσιακό ηλεκτρικό SUV, με άφθονους χώρους και τεχνολογία αιχμής, διατίθεται στην έκδοση ENYAQ iV 50 σε τιμή  συνυπολογιζόμενης της επιδότησης του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά» κάτω από τις 30.000€

Το πρόγραμμα ‘Vitesco Technologies MINI Electric Racing’ σηματοδότησε την απόλυτη παγκόσμια πρεμιέρα και τον πρώτο αγώνα ταχύτητας ενός ηλεκτρικού MINI στην ιστορία που συμμετείχε στην τελευταία ειδική διαδρομή του Ρουμανικού Πρωταθλήματος Αναβάσεων (Romanian National Hill Climb Championship), το Opel Brașov Trophy, το Σαββατοκύριακο 9-11 Οκτωβρίου.