Με επτά καθίσματα και τον αθόρυβο χαρακτήρα, την άνεση και την απόδοση ενός πλήρως υβριδικού συστήματος κίνησης, το νέο Ford S-MAX Hybrid διατίθεται τώρα για παραγγελία.

Η SEAT S.A. θα διαθέσει ένα από τα κτίρια της, με δικό της προσωπικό υγείας, ως εμβολιαστικό κέντρο και θα ταξιδέψει με αυτοκινούμενα που χρησιμοποιεί η CUPRA σε αγώνες, για την πραγματοποίηση εμβολιασμών σε διάφορες απομακρυσμένες περιοχές

Η Audi Sport ABT Schaeffler ξεκινά τη νέα σεζόν της Formula Ε, πρώτη ως επίσημο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIA, με μεγάλες φιλοδοξίες: ο Lucas di Grassi και ο νεοφερμένος στην ομάδα René Rast, στοχεύουν στον τίτλο οδηγών αλλά και αυτόν των κατασκευαστών, για την ομάδα τους.

Οι Bridgestone, ARLANXEO και Solvay παρουσιάζουν τη νέα τεχνολογία TECHSYN που προσδίδει στα ελαστικά απαράμιλλη ισχύ και φιλικές προς το περιβάλλον επιδόσεις.

Η Volvo Cars εγκαινιάζει την πρώτη της ασύρματη αναβάθμιση λογισμικού, στο XC40 Recharge, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητό της.

Αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο τις κορυφαίες δυνατότητες και επιδόσεις του καταξιωμένου στην ελληνική αγορά Ford Fiesta 1.0L EcoBoost, το Ford Fiesta R1 που βασίστηκε στην «απλή» έκδοση ST-Line και προετοίμασε η Ford Car Center, απέσπασε επάξια το 2020 τον τίτλο του Πρωταθλητή Ράλλυ Χώματος στην Ελλάδα στην κατηγορία F2

Και αυτό χάρη στη νέα Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού που θα είναι διαθέσιμη για πάνω από ένα εκατομμύριο οχήματα BMW σε όλο τον κόσμο.

Έχοντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία, για πάνω από μια δεκαετία, στον τομέα των ηλεκτρικών οχημάτων και της καινοτομίας στα crossovers, το Ariya αναμένεται να γίνει το πιο αεροδυναμικό crossover της Nissan από το 2007, χρονιά που δημιούργησε την συγκεκριμένη κατηγορία οχημάτων, με στόχο έναν συντελεστή οπισθέλκουσας (Cd) 0,297*.

Η τελευταία διάκριση του e-Niro ενισχύει τη γκάμα των ηλεκτρικών αυτοκινήτων της Kia καθώς η μάρκα προετοιμάζεται για τη στρατηγική «Plan S» εστιάζοντας στο μέλλον της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Τα Audi Q5, A6 και A7, στις plug-in υβριδικές τους εκδόσεις, εξοπλίζονται πλέον με ισχυρότερη μπαταρία ιόντων λιθίου, ενεργειακής χωρητικότητας 17,9 kWh με άμεσο αποτέλεσμα την αύξηση της αυτονομίας τους, έως τα 91 χιλιόμετρα (NEDC)