Η Alliance Ventures, ο στρατηγικός βραχίονας κεφαλαίων επιχειρηματικών συμμετοχών (Venture Capital fund) της Renault-Nissan-Mitsubishi, ανακοίνωσε μια νέα επένδυση στην PowerShare, μιας νεοφυούς ηλεκτρονικής πλατφόρμας φόρτισης EV, με έδρα στην Κίνα.

Η δεύτερη γενιά Q3 μπαίνει στην μαχη στην δύσκολη πραγματικά κατηγορία αυτή των premium SUV.

Το μικρότερο μέλος της οικογένειάς Audi είναι πιο ανατρεπτικό από ποτέ, οι χώροι του μεγάλωσαν, η ποιότητα ενισχύθηκε σε ακόμα μεγαλύτερο ποσοστό, ο σχεδιασμός ακόμα πιο δυναμικός και τα συστήματα ασφαλείας αλλά και άνεσης σε αλλά επίπεδα

Η Nissan Energy και η OPUS Campers, συνεργάζονται πάνω σε ένα έξυπνο πρωτότυπο σύστημα κατασκήνωσης, που χρησιμοποιεί μπαταρίες “δεύτερου κύκλου ζωής” από ηλεκτρικά οχήματα Nissan και προσφέρει στους λάτρεις της περιπέτειας και της υπαίθρου, ενεργειακή αυτονομία έως και μιας εβδομάδας.

Για 4η φορά στη σειρά, το Abarth 597, ανακηρύχτηκε ως το καλύτερο μοντέλο στην κατηγορία "City Car" των βραβείων Best Car Awards της Ισπανίας.

Το JIMNY ακολουθώντας την επιτυχία του IGNIS το 2017 και του SWIFT το 2018, τα οποία αναδείχθηκαν μέσα στα τρία κορυφαία αυτοκίνητα στην κατηγορία World Urban Car, φέτος διεκδικεί τρία βραβεία μεταξύ των οποίων είναι και το βραβείο του World Car of the Year.

Η συνεργασία μεταξύ της Nissan και της Italdesign “επαναδιατυπώνει” το Nissan GT-R, ως ένα supercar ειδικής έκδοσης και περιορισμένης παραγωγής, με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα να αποτελούν τον τελευταίο προορισμό στην παγκόσμια περιοδεία του GT-R50.

Όταν η συντομογραφία ‘GP’ συνδυαστεί με μοντέλο ΜΙΝΙ, τότε ο ενθουσιασμός των φίλων της Βρετανικής πολυτελούς μάρκας γίνεται πιο έντονος.

Η Mitsubishi Motors Corporation (MMC) θα παρουσιάσει σε παγκόσμια πρεμιέρα το compact SUV ASX Μ.Υ. 2020 (RVR ή Outlander Sport σε μερικές αγορές) στην 89η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης*1 που θα πραγματοποιηθεί 5 -17 Μαρτίου.

Από τη δημιουργία της, ακριβώς πριν από 70 χρόνια, η Abarth, ανέπτυξε έντονη δράση σε διάφορες μορφές αγώνων.