Το Nissan GT-R50 από την Italdesign, η απόλυτη “έκφραση” του supercar Nissan GT-R, θα εκτεθεί για περιορισμένο χρονικό διάστημα στο Nissan Crossing, στην Ginza του Τόκιο.

Η πρώτη έκθεση Polestar θα ανοίξει στα μέσα του 2019 στο Όσλο της Νορβηγίας σε μία από τις πιο ανεπτυγμένες αγορές ηλεκτρικών οχημάτων παγκοσμίως.

H ESM που τροφοδοτείται από το κινητήριο σύνολο της Nissan, θα επιδιώξει να επαναλάβει την νίκη της στο Petit Le Mans αυτή την εβδομάδα, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος IMSA WeatherTech SportsCar - Petit Le Mans, στην πίστα του Road Atlanta.

Η Opel συνεχίζει την εφαρμογή του σχεδίου PACE! με λανσαρίσματα προϊόντων, ώστε να ικανοποιεί τις ανάγκες των πελατών και να πληροί τα αυστηρά πρότυπα για τις εκπομπές CO2που θα ισχύσουν σε όλη την Ευρώπη το 2020.

Συνδυάζει μεγάλη ευρυχωρία για την κατηγορία του με compact διαστάσεις

Ανακαλύψτε το νέο Peugeot 508 με το νέο ριζοσπαστικό και έντονο σχεδιασμό του.

Η Kia Motors λανσάρει σήμερα μία νέα πανευρωπαϊκή διαφημιστική καμπάνια για το νέο ηλεκτρικό crossover Kia e-Niro – με πρωταγωνιστή τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό Robert De Niro.

Η Nissan και ο Ερυθρός Σταυρός δημιούργησαν το Ultimate Service ΤΙΤΑΝ, μια κινητή μονάδα επιτελικής διαχείρισης και προσφοράς πρώτων βοηθειών, εξοπλισμένη με το απαραίτητο ιατροφαρμακευτικό υλικό σε περίπτωση αντιμετώπισης καταστροφών.

H SEAT παρουσιάζει στη πόλη του φωτός όλες τις τελευταίες της καινοτομίες.

Το compact SUV Eclipse Cross, της Mitsubishi Motors αναδείχτηκε νικητής του βραβείου Good Design Award 2018 σε διαγωνισμό του Ιαπωνικού Ινστιτούτου Προώθησης Σχεδίασης.