Μια μονομαχία διαφορετική απο τις άλλες, με πρωταγωνιστές το Ford Puma ST και την τηλεκατευθηνόμενη μικρογραφία του!

Η Volvo Cars κατέγραψε για 10ο συνεχόμενο μήνα άνοδο στις πωλήσεις της παγκοσμίως, κλείνοντας τον Απρίλιο με αύξηση 97,5% σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2020.

Η Solid Power, κορυφαία κατασκευάστρια μπαταριών στερεάς κατάστασης για ηλεκτρικά οχήματα, ανακοίνωσε επένδυση ύψους 130 εκατομμυρίων δολαρίων, με τις εταιρείες BMW Group, Ford Motor Company και Volta Energy Technologies να ηγούνται του 2ου γύρου χρηματοδότησης.

Η Audi θεωρεί ότι η ηχητική εμπειρία στο αυτοκίνητο, από το ηχοσύστημα, την κύλιση, τους διακόπτες έως και τις ηχητικές ειδοποιήσεις, συμβάλλει στην αίσθηση ολικής ποιότητας

Οι καρχαρίες είναι της μόδας στην Opel. Άλλοτε περισσότερο και άλλοτε λιγότερο ορατοί, δίνουν το «παρών» σε διάφορα μοντέλα με το λογότυπο του κεραυνού.

Με ισχύ μέχρι 225 kW/306 hp, τεχνολογία πλαισίου βασισμένη σε αγωνιστική τεχνογνωσία, ειδικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά και σπορ αίσθηση στο εσωτερικό, οι κορυφαίοι αθλητές της Βρετανικής μάρκας θέτουν νέα σημεία αναφοράς στην ακραία διασκεδαστική οδήγηση στις κατηγορίες μικρών και πολυτελών compact οχημάτων.

Προ των πυλών της Ευρώπης το νέο Plug-in Hybrid με το προηγμένο υβριδικό σύστημα του μοντέλου εξασφαλίζει αμιγώς ηλεκτρική κίνηση έως και 50χλμ., αλλά και τις καλύτερες εκτός δρόμου δυνατότητες, με όλα τα Wrangler 4xe να έχουν λάβει την πιστοποίηση “Trail Rated”.

Εστιάζοντας με συνέπεια στις ανάγκες των πελάτων της, η Fiat Professional, προσφέρει λύσεις για όλους τους επαγγελματίες. Σε αυτό το πλαίσιο, η καμπάνια “Professional like you” που δημιουργήθηκε για να ενισχύσει τις μικρές επιχειρήσεις που επλήγησαν από την πανδημία, βραβεύτηκε με το “Interactive Key Award”.

Η Volvo Cars θέτει νέο ορόσημο στην ασφάλεια: είναι ο μοναδικός κατασκευαστής που κατακτά τη διάκριση Top Safety Pick Plus της IIHS σε όλα τα μοντέλα της

Η Ford αύξησε εντυπωσιακά τις πωλήσεις της στην Ελλάδα στο πρώτο τρίμηνο του έτους κατά 70,7% σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα με αιχμή του δόρατος σε επίπεδο πωλήσεων να αποτελεί το νέο Puma.