Ένα νέο πολυτελές utility coupe, θα ενταχθεί σύντομα στη γκάμα των πολυτελών οχημάτων της INFINITI, με το όνομα QX55

Για τρίτο συνεχόμενο έτος, η Nissan έχει αποσπάσει τις περισσότερες διακρίσεις σε κατηγορίες οχημάτων, από οποιονδήποτε άλλο κατασκευαστή, στα ετήσια βραβεία AutoPacific Satisfaction Awards (VSA).

Έξι μήνες μετά από το επίσημο λανσάρισμα του μοντέλου, το νέο Citroën C5 Aircross SUV έχει ήδη πάνω από 50.000 πωλήσεις!

Με την παγκόσμια πρεμιέρα του T-Roc Cabriolet η Volkswagen ανοίγει νέους ορίζοντες στα SUV.

Η Hyundai παρουσιάζει στην ευρωπαϊκή αγορά το ολοκαίνουργιο i10.

Η σημαντική αύξηση της ηλεκτρικής αυτονομίας οφείλεται στη μεγαλύτερη χωρητικότητα της μπαταρίας ιόντων λιθίου που χρησιμοποιείται στη νέα BMW 225xe Active Tourer.

Η Nissan και η EVgo επεκτείνουν το δίκτυο φόρτισης για EVs, με την εγκατάσταση 200 ταχυφορτιστών συνεχούς ρεύματος (DCFC), στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ξεκίνησε η παραγωγή του Volkswagen e-Crafter για την ελληνική αγορά, με τις τιμές να ανακοινώνονται στις αρχές του Φθινοπώρου

Η Nissan αποδείχτηκε νικήτρια, τόσο εντός όσο και εκτός πίστας, κατά τη διάρκεια του ντεμπούτου της στο πρωτάθλημα της  κερδίζοντας την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα ηλεκτροκίνητων αγωνιστικών.


Μετά τις νίκες στη Χιλή, την Πορτογαλία και τη Σαρδηνία, μία ακόμα 1η θέση, τέταρτη στη σειρά για τους Kalle Rovanperä / Jonne Halttunen και τη SKODA Motorsport στο θεσμό FIA WRC 2 Pro