H FCA Heritage στο “Vernasca Silver Flag 2018”

Γράφτηκε από  Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018 20:27
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στη νέα της έκδοση έχει τη μορφή επίδειξης αυτοκινήτων σε δρόμους κλειστούς στην κυκλοφορία με περιορισμένες ταχύτητες. Συμμετέχουν αγωνιστικά αυτοκίνητα που κατασκευάζονται από τις αρχές της ιστορίας της αυτοκίνησης μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του '70.
Με διοργάνωση από το Club Piacentino Automotoveicoli d'Epoca, φέτος η "Vernasca Silver Flag" πραγματοποιείται για 23η φορά. Η FCA Heritage θα έχει και πάλι το δικό της περίπτερο στην εκδήλωση και θα φιλοξενήσει ένα εξαίσιο ιστορικό αυτοκίνητο Alfa Romeo: το 1900 Sport Spider που κατασκευάστηκε το 1954. Πρόκειται για μια εξαιρετικά σπάνια αγωνιστική Spider- που παράχθηκε σε δύο μονάδες - εξοπλισμένη με τον 4κύλινδρο κινητήρα ξηρού καυσίμου "1900", με μέγιστη ισχύ που φτάνει τα 138 HP. Μπορεί έτσι να φτάσει ταχύτητα 220 km / h, χάρη στο μικρό της βάρος (880 kg) και την ιδιαίτερα αποτελεσματική της αεροδυναμική. Με τον πρωτοποριακό σχεδιασμό Bertone, το 1900 Sport Spider διαθέτει κιβώτιο ταχυτήτων 5 σχέσεων και έναν πίσω άξονα De Dion: απόδοση και χειρισμό αντάξια ενός σύγχρονου αυτοκινήτου, αξιόπιστου και με εξαιρετικά κρατήματα στο δρόμο.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή της FCA Heritage μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση www.fcaheritage.com, ένα portal που συγκεντρώνει επισκέπτες οι οποίοι ενδιαφέρονται για την ιστορία, τα γεγονότα και τις δραστηριότητες των κλασικών μοντέλων των ιταλικών σημάτων FCA. Στο site, οι λάτρεις των αυτοκινήτων Fiat, Abarth και Alfa Romeo μπορούν να ανακαλύψουν νέες υπηρεσίες, να υπογράψουν ένα ειδικό ενημερωτικό δελτίο και να υποβάλουν ηλεκτρονικά αιτήματα για πιστοποιητικό καταγωγής. Οι ιδιοκτήτες της Abarth μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία αποκατάστασης και πιστοποίησης της αυθεντικότητας που παρέχεται από την FCA Heritage.

Σχετικά Άρθρα

 • Η FCA παρουσιάζει το στρατηγικό πλάνο 2020 - 2022

  Έχοντας στην πρόσφατη έκθεση της Γενεύης εκπλήξει ευχάριστα το κοινό, τόσο με τα νεά μοντέλα παραγωγής, όσο και τα εντυπωσιακά πρωτότυπα που αποκάλυψε, η Fiat Chrysler Automobiles, παρουσίασε στο πανευρωπαϊκό Δίκτυο Επισήμων Διανομέων τα μελλοντικά σχέδια, αλλά και το όραμα της για την νέα εποχή της αυτοκίνησης.

 • H FCA στην αιχμή της καινοτομίας

  Στηρίζοντας δύο ακόμα πρωτοποριακά προγράμματα, η Fiat Chrysler Automobiles (FCA), ενισχύει την παρουσία της στο τεχνολογικό πεδίο βρισκόμενη στο κέντρο των εξελίξεων που αφορούν στην αυτοκινητοβιομηχανία, αλλά και τους ευρύτερους τομείς της έρευνας και εξέλιξης.

 • Πανευρωπαϊκή αναγνώριση για την Fiat Koumantzias

  Έχοντας θέσει υψηλούς στόχους όσον αφορά στην ποιότητα και στην εξυπηρέτηση του κοινού, η βράβευση της Fiat Koumantzias στο Πανευρωπαϊκό συνέδριο της Fiat Chrysler Automobiles που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στο Μιλάνο, έρχεται να επιβεβαιώσει με τον καλύτερο τρόπο την εστίαση της εταιρείας σε αυτό τον πολύ σημαντικό τομέα.

 • H FCA σε συνεργασία με την Eni εξέλιξαν νέο οικολογικό καύσιμο

  Έχοντας ήδη υπογράψει από το Νοέμβριο του 2017 σχετική συμφωνία συνεργασίας, η FCA (Fiat Chrysler Automobiles) και η Eni (πολυεθνικός κολοσσός στον τομέα της ενέργειας), εξέλιξαν ένα νέο υγρό καύσιμο με την ονομασία «Α20»

 • Η ιστορία και το παρόν της FCA κατακτούν την Ευρώπη

  Τιμώντας την πλούσια ιστορία του ομίλου, η Fiat Chrysler Automobiles (FCA), έχει δημιουργήσει το ειδικό τμήμα FCA Heritage, αποστολή του οποίου είναι να διατηρεί και να αναδεικνύει την κληρονομιά των Alfa Romeo, Fiat, Lancia και Abarth.