Ως πιλότος στο Lunar Module του Apollo 16, ο Charles Duke έγινε το δέκατος άνθρωπος που πήγε στο φεγγάρι και ένα από τα έξι άτομα που οδήγησε το Lunar Roving Vehicle.

Πριν από 75 χρόνια στο Βόλφσμπουργκ έγινε η έναρξη της παραγωγής του Volkswagen Beetle

Από την εικονική πραγματικότητα τώρα στον πραγματικό κόσμο

Με περισσότερα από 300 ενεργά διπλώματα ευρεσιτεχνίας, η SEAT έχει μια μεγάλη ιστορία καινοτομίας μέσα στα 70 χρόνια της ιστορίας της.

Τον Οκτώβριο του 1980, η Citroën παρουσίασε το 2 CV 6 Charleston στο σαλόνι αυτοκινήτου του Παρισιού.

Γεννημένη από το πάθος για το μηχανοκίνητο αθλητισμό, η Autodelta εξελίχθηκε στην κινητήριο δύναμη που επανέφερε την Alfa Romeo στους αγώνες, δημιουργώντας ακόμα έναν θρύλο στην πλούσια ιστορία της μάρκας.

Δίπλα στα θρυλικά αγωνιστικά του αυτοκίνητα που κατέκτησαν εκατοντάδες νίκες και ρεκόρ, ο Carlo Abarth δημιούργησε και μια σειρά εξαιρετικά κομψών GT (Gran Tourismo), τα οποία αποτελούσαν βελτιωμένες εκδοχές μοντέλων παραγωγής με το μοναδικό άγγιγμα του «Σκορπιού».

Ας κάνουμε μια μικρή αναδρομή στην ιστορία του Golf με την κόκκινη ρίγα στη μάσκα μέσα απο τις 7 προηγούμενες γενιές του.

Το κατόρθωμά του στο Monte Carlo Rally το 1964 ανέδειξε τον Βορειοϊρλανδό οδηγό στον πιο ένδοξο οδηγό ράλι της Μ. Βρετανίας και μετέτρεψε το κλασικό Mini σε εμβληματικό μοντέλο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Η διασκεδαστική οδήγηση - σήμα κατατεθέν της μάρκας - παραμένει το πάθος του οδηγού αγώνων, που έχει φτάσει τώρα στην ηλικία των 87 ετών. Και συνεχίζει να απολαμβάνει την πρόκληση των επαρχιακών δρόμων με φουρκέτες.